Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:Της έπεσε το μωρό από το καρότσι ενώ....είχε πιάσει "ψιλή" κουβεντούλα στο κινητό!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:Της έπεσε το μωρό από το καρότσι ενώ....είχε πιάσει
Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες γνωστής κυρίας της σόουμπιζ, την οποία οι παπαράτσι απαθανάτισαν κατά τη διάρκεια βόλτας με το τεσσάρων μηνών μωρό της.
Εκεί που περπατούσε ανέμελα μιλώντας στο κινητό, μία απρόσεκτη κίνηση ήταν αρκετή για να αναποδογυρίσει το καρότσι. Εκείνη ατάραχη, συνέχισε να μιλά στο τηλέφωνο προσπαθώντας παράλληλα να σηκώσει το βρέφος από το πεζοδρόμιο! Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ το σκηνικό.
Έτσι, οι φωτογραφίες της Peaches Geldof-Cohen, συζύγου του ροκά Tom Cohen, κάνουν σήμερα το γύρο των Μέσων, με αρκετή δόση ειρωνίας στις κειμενολεζάντες.
Όσο για την κυρία Geldof-Cohen, έσπευσε να ζητήσει τα ρέστα από τον δήμαρχο του Λονδίνου για την κακή κατάσταση των πεζοδρομείων της πόλης!
Περπατούσα αμέριμνη με τον Astala στο καρότσι του και υπήρχε μια τεράστια τρύπα στο πεζοδρόμιο. Δεν την πρόσεξα όπως έσπρωχνα το καρότσι το οποίο έπεσε μέσα στην τρύπα και αναποδογύρισε.Ευτυχώς που ο Astala δεν πετάχτηκε έξω γιατί ήταν δεμένος.Δεν χτύπησε, ούτε έκλαψε. Αλλά και πάλι τα πεζοδρόμια του Λονδίνου είναι πολύ επικίνδυνα. Αν είχε πεταχτεί έξω θα είχε χτυπήσει πολύ και δυστυχώς είναι αδύνατον να διακρίνεις αυτές τις ρωγμές όταν σπρώχνεις ένα καρότσι. Ο δήμαρχος του Λονδίνου πρέπει να κάνει κάτι. Είναι γελοίο! Ευτυχώς ο Astala είναι καλά”, έγραψε στο Twitter της, οργισμένη.