Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παντρεμένη έκρυβε τον εραστή της σε σκηνή στον κήπο της!


Μια απίστευτη ιστορία, βγαλμένη απο ταινία!

Όταν ο άντρας με τον οποίο ήταν ερωτευμένη στα μαθητικά της χρόνια της έκανε poke στο facebook ένιωσε να φουντώνει μέσα της το παλιό αίσθημα.


Τί κι αν ήταν και οι δύο παντρεμένοι;

Τον κάλεσε να κατασκηνώσει στον κήπο της και έκαναν σεξ μόλις «ο άλλος» έπεφτε για ύπνο!

Όταν η Σου Μακ Λιν ανταποκρίθηκε στο ηλεκτρονικό πείραγμα του Άλεξ Μακ Ντόναλντ κατά βάθος ήξερε ότι έμπλεκε σε μια περιπέτεια που θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της. Ο έρωτας από τα χρόνια των θρανίων είχε αλλάξει πολύ αυτά τα τελευταία 25 χρόνια που δεν είχαν επαφές. Τα μαύρα μαλλιά του είχαν πια πέσει και το πρόσωπό του ήταν γεμάτο ρυτίδες. Κι όμως. Η καρδιά της άρχισε να χτυπά δυνατά, όπως τότε.

Από τις πρώτες κιόλας συνομιλίες τους στο facebook συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν πλέον αντιμέτωποι με δύο μεγάλα προβλήματα: την αναθέρμανση του έρωτά τους και τον έγγαμο βίο που ζούσαν με άλλους! «Όταν μου αποκάλυψε ότι ένιωθε κι εκείνος όπως εγώ, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται πάρα πολύ γρήγορα. Εγκατέλειψε τη γυναίκα του και ήρθε να ζήσει σε μια σκηνή που έκρυψα στον κήπο για να μην τον δει ο άντρας μου», αποκαλύπτει η 47χρονη Σου η οποία γνώρισε τον Άλεξ σε μια ντίσκο το 1985 όταν εκείνη ήταν 19 κι εκείνος 16 ετών. Είχαν μόλις ένα χρόνο σχέση αλλά προφανώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν ποτέ τον νεανικό τους έρωτα.

Παντρεύτηκαν κι οι δύο αλλά ο Άλεξ άρχισε να την ψάχνει μανιωδώς στο διαδίκτυο μέχρι που την βρήκε στο facebook. «Μου λείπεις. Σε σκέφτομαι. Προσπαθώ να σε βρω εδώ και 25 χρόνια», της έγραψε στο πρώτο του μήνυμα. Πήρε ένα μήνα άδεια από τη δουλειά του, διένυσε τα 258 χιλιόμετρα που τους χώριζαν (στην σκωτσέζικη επαρχία) σε λίγες μόνο ώρες και έζησαν ξανά τον έρωτά τους... «Το ό,τι ζούσε σε μια μικρή σκηνή, ειδικά τις βροχερές κρύες νύχτες του φθινοπώρου, μόνο και μόνο για να είναι δίπλα μου, το θεωρώ το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο», λέει η Σου, η οποία κάποια στιγμή βρήκε το κουράγιο να χωρίσει (με ένα μήνυμα που άφησε στο τραπέζι της κουζίνας) και ένα χρόνο μετά την επανασύνδεση ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Οι δύο κόρες της (21 και 24 ετών αντίστοιχα) και η πρώην σύζυγός του είναι ακόμη πολύ θυμωμένες με το ζευγάρι.

Ο Μακ Λιν ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της αποκάλυψης που του έκανε η αγαπημένη του όταν συναντήθηκαν μετά από τόσα χρόνια: «Μου είπε ότι έξι εβδομάδες αφότου χωρίσαμε έμαθε πως ήταν έγκυος στο παιδί μου. Δεν το κράτησε. Εάν είχα μείνει κοντά της θα μπορούσαμε να είχαμε μια ζωή κι ένα παιδί μαζί».

Πηγή: pinnokio.gr